Az indigó-kristály átalakulási krizis
Az átmenet fizikai, érzelmi és mentális tünetei, tanácsok a kezelésükhöz
Az indigó-kristály átalakulási krizis
Celia Fenn

Mihály arkangyal kért, hogy írjam meg ezt a cikket, hogy segítsen annak a sok embernek, akik most tapasztalják meg a gyors váltást a multidimenzionális tudatosságba, vagy a tudatosság indigó állapotából a kristály állapotba való váltást. Vannak, akik viszonylag simán váltanak, de sokan vannak, akik krízist élnek át, mikor ez történik. Többnyire azok, akik azt választották, hogy kinyílnak a felsőbb dimenziók felé. Ezt a választást nem logikusan, nem a racionális elmével teszik, ez sokkal inkább a lélek választása válaszként magának a Földnek rendelkezésre álló átalakulási energiáira. Így néha az embert betaszítják a pszichológiai, érzelmi és testi változásokba, amelyekre nem talál logikus magyarázatot. Ez krízist okozhat. Azt tapasztalom, hogy a hagyományosan képzett orvosok és pszichológusok keveset tudnak segíteni, mert fogalmuk sincs, mit tapasztal a páciens. Amikor a tesztek negatívnak bizonyulnak, a pácienst gyakran minősítik hisztérikusnak, bizonytalannak vagy akár skizofrénnek. Ez az átalakulás gyakran történik olyan emberekkel, akik spirituális úton járnak, és jobban fel vannak készülve a változások kezelésére. De azt is tapasztalom, hogy az indigó gyerekek függetlenül a tudatos spirituális szintjüktől, különösen ki vannak téve annak, hogy spontán megtapasztalják a váltást, vagy áttörést a felsőbb dimenziókbeli tudatosságba. Azt is hozzá kell tennem, hogy bármilyen drog használata, ami elég gyakori az indigó fiataloknál, elég gyakran kiváltja ezt az átalakulási krízist, mielőtt még képesek lennének a hatását kezelni. Itt egy lista a krízis vagy áttörés során tapasztalható tünetekről:

* Hirtelen túlzott érzékenység emberekre és a környezetre. Valaki, aki ezelőtt társasági lény volt és aktív, hirtelen nem tudja elviselni a bevásárlóközpontokat és egyéb zsúfolt helyeket, mint pl. éttermeket.
* Az okkult képességek és tudatosság növekedése. Ez gyakran úgy jelenik meg, hogy szinte hallja mások belső gondolatait és érzéseit. Ez zavaró lehet, ha azt hiszi, hogy mindenki más meg az ő gondolatait és érzéseit olvassa.
* Extrém érzékenység a bizonyos környezetekben vagy emberekben lévő negatív energiákra. Lehet, hogy képtelen lesz elviselni olyanokat, akik eddig közel álltak hozzá. Ez a megnövekedett érzékenység pánik rohamokhoz, vagy szorongási rohamokhoz vezethet. Ezek bármikor bekövetkezhetnek, akár mikor éjjel felébred. A rohamnak sokszor nincs valódi oka, bár gyakran kutatni fog valamilyen ok után.
* Gyakran találja magát "kikapcsolva" hosszú ideig, csak ülni akar és semmit sem csinálni. Ez idegesítő lehet annak, aki eddig nagyon energikus és aktív volt. Ilyenkor csak a tudatosság próbál alkalmazkodni ahhoz, hogy több időt tölt a magasabb dimenziókban és kevesebbet a 3. és 4. dimenziókban. Ehhez kapcsolódik, hogy sokkal több pihenésre és alvásra van szüksége, mint azelőtt, és egy általános lelassulás is.
* Rögeszmés aggódás az emberiség pusztulása miatt. (Környezetszennyezés, az erőforrások kimerülése, földönkívüliek, technológia stb. miatt.) Ez azért van, mert a multidimenzionális tudatosságnak kapcsolata van a csoport-tudat minden szintjéhez, ahhoz a részhez is, amely a faj fenmaradásával kapcsolatos félelmeket hordozza. Mivel az ember gyakran aggódik a saját életben maradása miatt, hajlamos rezonálni a csoporttudat vagy morfogenetikus mező ezen részeivel.
* Rögeszmésen meg akarja érteni, hogy mi történik, ami ahhoz vezethet, hogy az elme túl aktív lesz, és a személy fél, hogy eszét veszti, vagy kiég.
* Félelem a megőrüléstől, és attól, hogy képtelen lesz a normális mindennapi életre. Úgy tűnik a pszichológusok és orvosok itt sem tudnak igazán segíteni.
* Depresszió ok nélkül, vagy anélkül, hogy köze lenne a krízis állapothoz. Ez gyakran csak a tudatosság, amint régi energia rétegeket tisztít, amelyeket el kell engedni. Nem szükséges a tapasztalatot feldolgozni, csak hagyjuk, hogy a szervezet kiadja az energiát. Legyünk türelmesek, és tudjuk, hogy el fog múlni.
* Megváltozott alvás. Gyakran akár háromszor is felébred éjszaka, vagy csak hajnali három körül. Itt megint csak a tudatosság próbál alkalmazkodni a tevékenységek új ciklusához. A magasabb tudatosság gyakran éjjel aktív, mert az alacsonyabb dimenziók akkor csendesek.
* Furcsa energia hullámok érzékelése a testen keresztül. A kristály test rendkívül érzékeny, érzékeli a hold és nap hullámokat, kozmikus hullámokat, és a galaxis központjából jövő energiákat. Ezek az energiák gyakran segítenek a test "áthuzalozásában", hogy képessé tegyék magasabb szintű energiák hordozására. Tapasztalatból tudom, hogy ez milyen kellemetlen lehet. De a szervezet végül alkalmazkodik ezeknek az energia hullámoknak a kezeléséhez. Valószínű. hogy telihold idején intenzívebben érzed. Tapasztalatom szerint legjobban úgy lehet kezelni ezt a jelenséget, ha kimész a szabadba, mezítláb állsz a földön, és elképzeled, hogy az energia a testeden keresztül a földbe megy.
* Fizikai érzések és tapasztalatok egész skálája. Ezek általában a méregtelenítéssel kapcsolatosak. A kristály test nem tárolja a mérgeket, hanem mindent enged áthaladni magán. Tulajdonképpen a kristálylét legfőbb trükkje mindent átengedni, és semmihez sem ragaszkodni. Ez a ragaszkodás nélküliség végső állapota. Ezen a ponton azonban a szervezetnek meg kell szabadulnia az évek során felhalmozott mérgező szennyeződéstől, legyen az fizikai, érzelmi vagy értelmi. A tisztítás-elengedés mindig a testen keresztül történik, és különféle tüneteket okoz, mint pl. kimerültség, izom és izületi fájdalmak, főleg a csípőben és a térdben, fejfájás, különösen a nyakszirtnél, és fájdalom a nyakban ill. vállban.
* Szédülés és "kótyagosság". Ez azért van, mert a tudatosság magasabb régióiban tartózkodsz. Hozzá kell szokni, hogy ezeken a szinteken tartózkodsz, és ugyanakkor stabilan állsz a földön. Ezek az érzések szintén gyakrabban fordulnak elő napkitöréskor, vagy teli hold idején.
* Megnövekedett étvágy és hízás. Ez azért van, mert ez a folyamat rengeteg energiát igényel a szervezettől.
* Képesség "átlátni a fátylon". Ez azt jelenti, hogy észleljük a lelkeket, dévákat, E.T.-ket és angyalokat, és kommunikálunk velük. Ez nagyon ijesztő lehet, ha valaki nincs hozzászokva a más dimenziók efféle érzékeléséhez.

Hogyan tudjuk átvészelni a tranzíciót: A legjobb tanács, amit adhatok, hogy fogadd el a folyamatot és ne állj ellen. Az én tranzícióm már majdnem 18 hónapja folyik. Úgy látom, hogy a kulcs az elfogadás. Folyamatosan azt reméltem, hogy egy nap felébredek, és újra "normálisan" érzem magam. Csak akkor kezdtem el jobban érezni magam az új helyzetben, és jobban boldogulni, amikor elfogadtam, hogy soha többé nem fogom magam normálisnak érezni, úgy, ahogy eddig. Akkor elkezdheted felfedezni a kalandot, vagy az új állapot pozitív oldalát. Adok pár tippet a tranzíciós krízis kezeléséhez:

Légy békében azzal, ami a lényeddel történik. Kristály lénnyé válsz. Más kifejezéssel ez "Krisztus lény", ami olyan multidimenzionális lényt jelent, akinek teljes bejárása van kilenc dimenzióba, esetleg 13-ba is. Eddigi tapasztalatom az, hogy néhányan csak az 5. dimenzióig nyílnak meg, mások átjutnak a 6-ikon. Ha átjutsz a hatodikon, akkor valószínűleg még ebben az életben eléred a teljes 9. dimenziós tudatosságot, még ha nem is a közeli jövőben. Micsoda kiváltság és áldás!
Légy jó magadhoz, és tápláld magad. Ne felejtsd el, hogy kristály lényként mind az "anya", mind az "apa" energiákat kiegyensúlyozva hordozod. Az anya azt mondja, hogy dajkáld magad, mint egy újszülött csecsemőt, hisz tényleg az vagy. Időre van szükséged, hogy megerősödj, és jártasságot szerezz az új környezetben. A hit nagyon fontos. Én egyedülállóként, saját vállalkozásomból élve, nagyon kevés jövedelemmel éltem át a tranzíciót. Meg voltam rémülve, hogy a fizikai állapotom miatt nem tudok eleget keresni a fenmaradáshoz. De tartottak, az egész folyamat alatt, még megvan a házam, és mindig jutott elég, bár voltak szoros helyzetek. Ha teheted semmiféle gyógyszert ne használj. Természetesen, ha már szedsz valamilyen gyógyszert egy betegség miatt, akkor folytatnod kell. De semmiféle kábítószert ne használj, mert ez felerősíti a folyamatot, és elveszhetsz "odakint" a magasabb dimenziókban. Próbáld meg kibírni nyugtatók és depresszió elleni szerek nélkül, de ha már eddig is szedted őket orvosi utasításra, akkor ne hagyd abba. Legjobb, ha homeopátiás vagy naturopátiás szereket használsz. Úgy találtam, hogy a virág esszenciák is nagyon jók.
Kerüld el a tömeget, vagy zsúfolt helyeket. Én, hogy ellássam magam, és ne töltsek túl sok időt fárasztó és mérgező környezetben, mesterfokra fejlesztettem, a heti 1 órás bevásárlást. Fokozatosan egyre többet fogsz majd elviselni az ilyen helyekből. A megoldás természetesen az, hogy a belső békéd és harmóniád olyan erős legyen, hogy ahelyett, hogy a környezet hatna rád, te befolyásolod a környezetedet pozitívan. A kristály lény mindig pozitív energiát hordoz, de amikor kiegyensúlyozódsz, és újra könnyedén mozogsz az emberek közt, meg fogod tanulni, hogy hogyan használd rendkívül hatékonyan.
Maradj megalapozott és összpontosíts. Ez nagyon nehéz lehet azoknak, akik aklimatizálódnak a magasabb dimenzióbeli tudatossághoz. Sokszor fogsz szédülni és "kikapcsolni".
Próbálj meg az élet fizikai aspektusaira koncentrálni. Szánj időt mozgásra, sétára, ételekre, művészeti tevékenységekre. Ne tölts el órákat a tv előtt, és ne feledkezz bele a computeres játékokba.. Ezek csak fokozzák a talajt vesztett érzést.
Tölts annyi időt a természetben, amennyit csak lehet. Észre fogod venni, hogy a friss levegő és a napfény erősítik az új testet. És a dévák is ott vannak, hogy segítsék a folyamatot.
Étkezz egyszerűen, és egyél annyi friss zöldséget és gyümölcsöt, amennyit csak lehet. A vezetőim azt mondták, hogy az új test legjobb tápláléka a barna rizs és zöldségek. Ugyanakkor engedj a kívánásnak - én sokmindent megkívántam, a tintahaltól a csokoládétortáig. Ez nem a diéta ideje. A szervezetnek hatalmas mennyiségű táplálékra van szüksége, hogy táplálja a folyamatot, amin átmész. Még hízhatsz is, de el kell fogadnod, hogy ez része a folyamatnak.
Végül: Ünnepeld a tranzíciót. Galaktikus emberré válsz. Ez az emberi evolúció következő lépése. Hazatérsz.

ÜDVÖZLÜNK ITTHON, HUMÁN ANGYAL!

forrás: http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=5 
fordította: Sántha Edit
Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Hallottál e már az indigó és krisály gyerekekről?
Igen, van a családomban is ilyen gyermek.
Igen, már olvastam róluk
Igen, bár nem tudom kik ők
Nem, még most olvasok róluk először.