A szivárványgyermekek a legújabb fogalom e különlegességek sorában. Aki eddig el is hitte a mindent megváltoztató gyermekek meséjét, e jelenségnél még ő is szkeptikussá válik.

A szivárvány mindamellett, hogy ritka és gyönyörű jelenség - vagy talán éppen ezért - egyfajta mélyről jövő tökéletességet mutat. Minden színt tartalmaz, egy semmibe elvezető ezerszínű út, vagy éppen egy fenséges kapu. Kapu az idők között, a lélek részei mentén. Minden színt magában hordozva az ilyen szülöttek talán a legbölcsebbek, mindent magukban hordoznak, minden erőt, minden rezgést képesek a spirituális feladatmegvalósítására fordítani, hogy Földünket egy új fejlődési spirálba irányítsák.

Abban különböznek az indigóktól és kristálygyerekektől, hogy először járnak itt a Földön. Ez az első életük itt. Az indigók a rombolásra, a kristálygyermekek az elszigetelődésre, a szivárvány szülöttek pedig szívünk megnyitására hívják fel figyelmünket. Jobbá teszik az embereket. Ezek a gyermekek, mint egyfajta prizma, létezésükkel, életük mindennapjaival közvetítik környezetükbe a nem mindennapi erőket.

A Szivárványgyerekek azért jöttek, hogy megtanítsák, hogyan járjátok ezt az utat. Tanuljátok meg szeretni és értékelni magatokat. Úgy élni, mintha értékesek lennétek. Megbecsülni és táplálni magatokat jó étellel, testmozgással, játékkal és szeretettel. És ahogy meglátjátok magatokban ezt a sugárzó értéket, tanuljátok meg másokban is meglátni.

Mindenki a Nagyszerű Univerzális Szív isteni energiáját fejezi ki. És mikor másokat értékelsz, úgy fogod érezni, mintha az ő szükségleteik és érzéseik a tieid lennének, hiszen valójában tényleg azok. Az Egy Szív kifejeződései, ami a bolygó központjában dobog."


(A Szivárványgyerekek Celia Fenn közvetítésével)

Jellemzőik:


- a Szív erejével sugározzák erejüket a Közös Tudatosságba


- mélyre hatóan változtatják meg a gondolkozást, az érzéseket, és az életet


- megmutatják, hogyan kell visszatérnünk a belső egyensúlyhoz, hogy a bolygó is egyensúlyba kerülhessen

- megmutatják, hogyan nyissuk meg szívünket


- sugárzó energiáik ezen hullámai adják a kulcsot ahhoz, hogy kinyissuk a szívünket arra az igazságra, hogy kik vagyunk, és hol vagyunk


- az elégedettséget, békét, bőséget tanítják


- a vágy a Lélek kalandja, ami nyitott szíven alapul, a vágyaink megélésére ösztönöznek


- a bőség igazi állapotát jöttek megteremteni


- Felébresztenek, az Egységhez, a Forráshoz mutatják az utat.

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Hallottál e már az indigó és krisály gyerekekről?
Igen, van a családomban is ilyen gyermek.
Igen, már olvastam róluk
Igen, bár nem tudom kik ők
Nem, még most olvasok róluk először.