Az emberiség spirituális evolúciója
Celia Fenn írása

 

 

A Kristály gyermekek képviselik az emberi evolúció következő lépcsőfokát. Az Indigó gyermekek után érkeztek. A küldetésük az, hogy befejezzék az Indigók által elkezdett munkát. Míg az Indigó gyermekek a "rendszerrombolók", akik azért jöttek, hogy lebontsák és eltávolítsák a régi és korlátozott gondolkodásmódokat, a Kristály gyermekek azért jöttek, hogy megkezdjék a megújítás és az újjáépítés folyamatát.

 

 

A Kristály Gyermekek 2000 környékétől kezdtek feltűnni a bolygón, bár néhányan kissé korábbi időpontra teszik érkezésüket. Rendkívüli erővel bírnak, akiknek fő feladata az, hogy az evolúciónk következő szintjére juttassanak minket, és felfedjék előttünk önnön belső hatalmunkat és istenségünket. Inkább csoporttudatként működnek, mint egyéni tudatként, és az "Egy Törvényei" vagy az Egység Tudat szellemében élnek. A szeretet és a béke hatalmas erejét hordozzák a bolygón.

 

A Kristály gyermekeket elsosorban az aurájukról lehet felismerni, ami általában Kristálytiszta, ám jelen lehetnek benne az arany, az indigókék és a magenta opálos árnyalatai is, attól függoen, melyik sugárral állnak kapcsolatban. A Kristály gyermekek a multidimenzionális énjükhöz való hozzáféréssel születtek, általában hatodik dimenziós tudatossággal, és rendelkeznek azzal a képességgel, hogy megnyíljanak a teljes Krisztusi Tudatosság kilencedik dimenziójáig, amikor a bolygó készen áll erre. Ez valószínűleg 2012 körül fog bekövetkezni, amikor a Kristály gyermekek első "generációja" eléri a kb. 12 éves kort.

 

Jellemzőik:

 

Az első, amire a legtöbben felfigyelnek a Kristály gyermekekkel kapcsolatban, a szemük.

 

Hatalmas szemük van, átható és bölcs tekintetük, fiatal koruk ellenére. Szemeik megragadnak és hipnotizálnak, míg azt veszed észre, hogy lelked lecsupaszítva áll tekintetük előtt. Eroteljesen rámerednek az emberekre, hosszú ideig nézve őket. Ez nagyon zavaró lehet a felnőttek számára, akik nincsenek hozzászokva, hogy egy gyerek "olvas" bennük. A gyermek ilyenkor hozzáfér az akasha vagy lélekfeljegyzésekhez, és elolvassa, ki vagy. Ez normális viselkedés a számukra, és boldogok lesznek, ha viszonzásképp te is ugyanezt teszed. Ez a kommunikáció Kristály módja, belenézni a másik létező lelkébe, és leolvasni vagy érzékelni, hogy ki ő. Ez egy olyan dolog, amit mind meg fogunk tanulni a jövőben.

 

A Kristály Gyermekeknek opálfényű aurájuk van, csodálatos pasztellszínű színárnyalatokkal. Ez a generáció erősen vonzódik a kristályokhoz és a kövekhez.

 

 Érzelmi szempontból általában nagyon nyugodt és jó babák, és nagyon erősen kötődnek az édesanyjukhoz. Ez az erős kötődés eltarthat négy-, ötéves korukig, és talán sokan "csimpaszkodásnak" tekintik. Ez azonban gyakran az első fizikai inkarnációjuk ezen a bolygón, és szükségük van a megnyugtatásra és állandóságra, melyet édesanyjuk fizikai jelenléte nyújthat. Nagyon szeretetteljes gyerekek, és gyakran próbálnak segíteni embereknek és állatoknak, akik vmilyen fájdalomtól szenvednek, illetve megpróbálják meggyógyítani őket.

 Sok Kristály gyermek egyéb pszichikus képességekkel is rendelkezik, amik a telekinézistől egész addig terjedhetnek, hogy képesek "elolvasni" egy könyvet anélkül, hogy kinyitnák. A beszámolók alapján képesek arra is, hogy meggyógyítsák magukat és fizikai változásokat hozzanak létre a testükben az elméjük erejével. Ám nem ezek a képességek a fő okai a leszületésüknek. Ezek a pszichikus képességek benne rejlenek minden emberben, ha tudjuk, hogyan férjünk hozzájuk, és a Kristály gyermekek meg fognak tanítani minket erre. Ami fontos a számukra, hogy ismerjük fel a képességeinket és tanuljuk meg elérni a szív csakrát, és hogy az egység tudatosság és szeretet tudása alapján cselekedjünk.

A Kristály Gyermekek vele született spirituális képességeit is gyakran félreértik. Különösen telepatikus képességüket, aminek következtében gyakran csak később kezdenek el beszélni. 

Sok Kristály Gyermek későn kezd el beszélni, nem ritka, hogy csak 3 vagy 4 éves korukban. Ám a szülők arról számolnak be, hogy nem okoz számukra problémát a néma gyermekükkel való kommunikáció. Sőt! A szülők lélek-lélek kommunikációt alkalmaznak Kristály Gyermekükkel kapcsolatban. A Kristály gyermekek pedig a telepátiának, saját testnyelvnek és hangoknak (beleértve az éneklést) egy kombinációját használják, hogy közöljék a lényeget.

 

Az Indigó és Kristály gyermekek, akik a bolygóra érkeznek, "csillaggyemekekként" ismertek. Ez azért van így, mert lelkük sokkal inkább otthon van a csillagokban, és gyakran még nem inkarnálódtak ezelőtt a Földre. Egy "különleges megbízatású" csoportként érkeztek ebben az időszakban, hogy támogassák a Földet és lakosait az átalakulásuk és "Új Földként" való újjászületésük alatt.

Ám míg ezek a létezők átlagos emberi lényeknek tűnnek, valójában az emberi lehetőségek sokkal nagyobb részéhez van hozzáférésük. Jobban tudják, kik ők valójában, könnyebben felismerik isteni eredetüket és lényegüket.

Ezek a gyermekek a „  harcosai".Azért vannak itt, hogy megtanítsanak bennünket a szeretetre és a békés létezésre.

 
A Kristály Gyermekeket teljesen fejlett „mestereknek" tekinthetjük, akik magukban hordozzák a „krisztusi tudatosság" magját. Ez az elnevezés egy olyan létezőre utal, aki tisztában van az isteni forrással való kapcsolatával, és azt választja, hogy harmóniában él, ezzel a tudással. 

 

Talán észrevetted, hogy a gyermekeknek ez a különleges új "fajtája" egyre nagyobb számban van jelen a bolygón. Boldogok, elragadók és megbocsátók. Az új fénymunkásoknak ez a generációja - általában 0 és 7 éves kor közöttiek - nem olyanok, mint az előző generációk. Sok tekintetben példaképek, ők a mutatói annak, hogy az emberiség milyen irányba tart. és ez egy jó irány!

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Hallottál e már az indigó és krisály gyerekekről?
Igen, van a családomban is ilyen gyermek.
Igen, már olvastam róluk
Igen, bár nem tudom kik ők
Nem, még most olvasok róluk először.